Loeffstraat 35 A, 5142 EN Waalwijk|Tel. 0416 341335|info@interieurspuiterij.nl

Restyling en beschadigingen herstellen

Bent u uitgekeken op uw meubels of uw keuken? Of laat de folie van uw keuken los? Laten spuiten in een andere kleur en/of glansgraad doet wonderen voor een nieuwe look!

Of is uw tafelblad misschien beschadigd geraakt en hecht u veel waarde aan uw meubel, dan is spuiten de oplossing. Met een dekkende kleur of een beitskleur, afgewerkt met een blanke laklaag, wordt uw meubel als nieuw en kan weer jarenlang mee.

Ook deuren, radiatoren, airco-units bijvoorbeeld kunnen gespoten worden in iedere gewenste kleur en glansgraad. Zodat ze minder opvallen of juist een mooi accent worden in uw huis!

 

Uw keuken weer als nieuw

Misschien heeft u pas een huis gekocht en denkt u na over een nieuwe keuken. Want de keuken is de spil in uw huis, die wilt u helemaal naar wens hebben. Een flinke investering, die eigenlijk niet nodig is. Zeker niet als de keuken kwalitatief nog helemaal in orde is. Met het spuiten van uw keuken geeft u het een tweede leven. Uitstekende kwaliteit, meer uitstraling, veel minder kosten dan de keuken vervangen.

Laat de folie los? Zijn de keukenkastjes beschadigd? Ook dan is spuiten dé oplossing! Wij herstellen de beschadigingen en/of verwijderen de folie en het lijkt alsof u een nieuwe keuken heeft.

 

Tafelbladen met beschadigingen of kringen?

Uw woonkamer is uw leefkamer. En uw meubels merken dat. Zo is de bovenkant van eettafels, bijzettafels en salontafels dikwijls beschadigd. Of er staan kringen op die niet meer schoongemaakt kunnen worden. Of een beschadiging bij een verhuizing.

Schuren, beitsen of in kleur spuiten, dan oogt het weer als nieuw. En door de sterke blanke lak slijtvaster dan voorheen.

Voor sommige beschadigingen zult u misschien verzekerd zijn. Overleg hierover met uw verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u een vrijblijvende prijsopgave uitbrengen.

 

Restyle uw huis!

U koopt een nieuwe kast. Maar de stoelen en de tafel of uw bed en nachtkastjes passen er niet precies bij, ze hebben een andere kleur. Laten spuiten, dat is de oplossing. Kast, stoelen en tafels; we maken er één plaatje van. Altijd...

Of dat ene mooie stoeltje, waar u zo aan gehecht bent. Die designstoel die u in de tweedehandswinkel op de kop heeft kunnen tikken. In een opvallende kleur of subtiel in stijl met uw andere meubels komen ze mooi tot hun recht.

Wij letten op de kleinste details… ook radiatoren, deuren, airco-units, wandcontactdozen kunnen gespoten worden. En eventuele beschadigingen herstellen wij. Voor een mooi eindresultaat waar u jarenlang plezier aan heeft!

keukenfronten – MDF – zijdeglans – dekkende kleurlak

tafelblad – grenenhout – mat – beitskleur
tafelblad – grenenhout – mat – beitskleur

dressoir – hout – zijdeglans – dekkende kleur
dressoir – hout – zijdeglans – dekkende kleurlak

Quotes