Loeffstraat 35 A, 5142 EN Waalwijk|Tel. 0416 341335|info@interieurspuiterij.nl

Restyle uw keuken en uw keuken is weer als nieuw.

Misschien heeft u pas een huis gekocht. De kans dat de keuken past bij uw smaak, is bijzonder klein. Dus denkt u na over een nieuwe keuken. Want de keuken is de spil in uw huis, die moet helemaal naar wens zijn. Een flinke investering, die eigenlijk niet nodig is. Zeker niet als de keuken kwalitatief nog helemaal in orde is. Met het spuiten van uw keuken geeft u het een tweede leven. Uitstekende kwaliteit, meer uitstraling, veel minder kosten dan de keuken vervangen.

Of bent u uitgekeken op uw keuken?

Een nieuwe kleur of net wat andere accenten doet wonderen. Het lijkt alsof u een nieuwe keuken heeft!
Laat de folie los? Zijn de keukenkastjes beschadigd? Ook dan is spuiten dé oplossing! Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Restyle uw woon- of slaapkamer.

U koopt een nieuwe kast. Maar de stoelen en tafel of uw bed en nachtkastjes passen er niet precies bij, ze hebben een andere kleur. Laten spuiten, dat is de oplossing. Kast, stoelen en tafels; we maken er één plaatje van. Altijd...
Of dat ene mooie stoeltje, waar u zo aan gehecht bent. In een opvallende kleur of subtiel in stijl met uw andere meubels komt het weer mooi tot z'n recht.

Beschadigingen? Wij hebben de oplossing.

Uw woonkamer is uw leefkamer. En uw meubels merken dat. Zo is de bovenkant van eettafels, bijzettafels en salontafels dikwijls beschadigd. Of er staan kringen op die niet meer schoongemaakt kunnen worden. Schuren, beitsen of in kleur spuiten, dan oogt het weer als nieuw. En door de sterke blanke lak slijtvaster dan voorheen.

Quotes:

"Wij zijn heel blij met deze 'renovatie' van onze slaapkamermeubels. Ze kunnen nu met een modern jasje weer jaren mee. Iedereen die bij ons komt, vindt de kast en het tafeltje geweldig mooi - of het nieuw is - en het staat ook prachtig!"
Fam. Pullens, Waalwijk

"Het meubel dat ik heb laten spuiten is met liefde gemaakt en ik merk dat het ook door jullie bedrijf als dusdanig behandeld wordt."
Dhr. Van den Burg, Geertruidenberg

 

Dit is onze werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam nibh. Nunc varius facilisis eros. Sed erat. In in velit quis arcu ornare laoreet. Curabitur adipiscing luctus massa. Integer ut purus ac augue commodo commodo. Nunc nec mi eu justo tempor consectetuer. Etiam vitae nisl. In dignissim lacus ut ante. Cras elit lectus, bibendum a, adipiscing vitae, commodo et, dui. Ut tincidunt tortor.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  Nam nibh. Nunc varius facilisis eros. Sed erat.
 In in velit quis arcu ornare adipiscing luctus massa.
  Integer ut purus ac augue commodo commodo. Nunc consectetuer.
  Cras elit lectus, bibendum a, adipiscing vitae. Ut tincidunt tortor.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam nibh. Nunc varius facilisis eros. Sed erat. In in velit quis arcu ornare laoreet!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam nibh. Nunc varius facilisis eros. Sed erat. In in velit quis arcu ornare laoreet!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam nibh. Nunc varius facilisis eros. Sed erat. In in velit quis arcu ornare laoreet!

Interesse naar de mogelijkheden voor uw interieur?
Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.. We zullen je bericht z.s.m. beantwoorden.

  Naam *
  Adres *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoon *
  Email *
  Omschrijving van te spuiten object(en) *
  Materiaal *
  Aantal / afmetingen *
  Kleur (bestaand en gewenst) *
  Gewenste glansgraad *
  Reden(en) om te laten spuiten *
  Graag ontvangen wij ook foto’s van de te spuiten objecten. Gebruik de onderstaande velden.
  Foto's van meer dan 2,5 mb kunnen aan info@interieurspuiterij.nl verstuurd worden.


  Foto 1
  Foto 2
  Foto 3
  Foto 4