Uw keuken weer als nieuw!
Misschien heeft u pas een huis gekocht. De kans dat de keuken past bij uw smaak, is bijzonder klein. Dus denkt u na over een nieuwe keuken. Want de keuken is de spil in uw huis, die moet helemaal naar wens zijn. Een flinke investering, die eigenlijk niet nodig is. Zeker niet als de keuken kwalitatief nog helemaal in orde is. Met het spuiten van uw keuken geeft u het een tweede leven.
Uitstekende kwaliteit, meer uitstraling, veel minder kosten dan de keuken vervangen.

Of bent u uitgekeken op uw keuken?
Een nieuwe kleur of net wat andere accenten doet wonderen. Het lijkt alsof u een nieuwe keuken heeft!


Beschadigingen? Wij hebben de oplossing.
Uw woonkamer is uw leefkamer. En uw meubels merken dat. Zo is de bovenkant van eettafels, bijzettafels en salontafels dikwijls
beschadigd. Of er staan kringen op die niet meer schoongemaakt kunnen worden. Schuren, beitsen of in kleur spuiten, dan oogt het weer als nieuw. En door de sterke blanke lak slijtvaster dan voorheen...

Verrassend duurzaam.
Dit kan ook!

Radiatoren, deuren, putroosters, stopcontacten en zelfs shutters kunnen ontsierende elementen zijn. Daar kunt u wel wat aan doen: u laat ze in een onopvallende kleur spuiten, zodat ze opgenomen worden in het geheel van de woonkamer. Of u kiest ervoor om ze juist op te laten vallen door een afwijkende kleur(nuance), aan u de keus!

Restyle uw woon- of slaapkamer!
U koopt een nieuwe kast. Maar de stoelen en tafel of uw bed en nachtkastjes passen er niet precies bij, ze hebben een andere kleur. Laten spuiten, dat is de oplossing. Kast, stoelen en tafels; we maken er één plaatje van. Altijd...

Of dat ene mooie stoeltje, waar u zo aan gehecht bent. In een opvallende kleur of subtiel in stijl met uw andere meubels komt het weer mooi tot z'n recht.
Wij letten op de kleinste details
(On)ontdekte geheimen
  • keukens
  • meubels
na
Hoogglans keuken
voor
"Het meubel dat ik heb laten spuiten is met liefde gemaakt en ik merk dat het ook door jullie bedrijf als dusdanig behandeld wordt."

Dhr. Van den Burg, Geertruidenberg
na
"Wij zijn heel blij met deze 'renovatie' van onze slaapkamermeubels. Ze kunnen nu met een modern jasje weer jaren mee."

Mevr. Klingeman, Drunen
Keukenlade
  • overig interieur
  • specials
"iedereen die bij ons komt, vindt de kast en het tafeltje geweldig mooi – alsof het nieuw is – en het staat ook prachtig!"

Fam. Pullens, Waalwijk
Dit spuiten wij ook!

Scooter- brommer- of motoronderdelen,
muziekinstrumenten, kunstwerken en meer.

Weet u niet zeker of uw object gespoten kan worden? Vraag het ons, wij helpen u graag.

Of kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden in kleur, glansgraad en structuurlakken.
Restyle uw keuken
Specials

Liefde voor uw meubels