Laten spuiten,
een duurzaam en verrassend alternatief...
Voor
& Na
Spuiten is goedkoper en duurzamer!
Nieuw kopen of laten spuiten? Op die vraag past vaak maar één financieel antwoord: spuiten is veel goedkoper. En een duurzaam alternatief voor nieuw kopen. U gooit niets weg. Met 10 jaar garantie op het spuitwerk!

Dé oplossing
Bent u bovendien gehecht aan uw meubel? Is uw keuken of meubel kwalitatief nog in goede staat, maar laat de folie los of is de lak beschadigd? In al deze situaties is een nieuwe behandeling van uw meubel of keuken dé oplossing.

Geen kleur- of structuurverschil
Wij kunnen elke kleur - ook in beits - 100 % namaken. En dat ongeacht de structuur; hout, MDF, metaal , glas of kunststof.
U ziet geen verschil met de andere meubels in uw interieur. Daar zorgen wij voor.

Onze extra laag blanke lak maakt het verschil
Wij spuiten over de kleurlak / beitskleur altijd een blanke lak laag (in zijdeglans, mat of hoogglans). HIermee blijft de gekozen kleur altijd behouden. Er treedt geen kleurverschil op na verloop van jaren zoals bij schilderen.
Bovendien beschermt de blanke lak tegen krassen en beschadigingen.
Daarin maken wij het verschil!

Advies op maat
Of kiest u voor een totaal nieuwe look. Met groot effect op uw interieur... Alle kleuren, motieven en effecten kunnen door ons worden gespoten. Dus laat uw creativiteit maar opborrelen. U kunt in onze showroom stalen bekijken en ook meenemen. Een uitgebreid kleuradvies op maat is natuurlijk ook mogelijk. Wij denken met u mee en komen met nieuwe ideeën.

Snelle levertijd
Ideeën wilt u natuurlijk snel verwezenlijkt zien. Daarom realiseren wij uw wensen binnen 3 weken na afspraak - gegarandeerd.